Wednesday, February 16, 2011

Warna Inspirasiku

salam...

meh lah join contest nih...

click pic to join...

tarikh tutup : 19.02.2011

warna inspirasi ku....BIRU...


aku start realize yg aku ske biru time skolah dulu...sume brg sekolah aku mesti pilih color biru...
dari beg, pencil case dll...n org2 terdekat aku dah faham, klu belikan hadiah mesti color biru...
sehinggakan masa grad diploma dulu pun en. hubby aku bagi blue rose...
ske giler masa tuh...tapi tak de pic blue rose tuh lah...
aku rasa biru mendamaikan...
sejuk mata memandang...coz of dis aku nyer umah cat color biru...
n blue make me feel fresh...

tengok rama biru nih...sweet kan...

or i have to wacth blu panther?


tengok kekwa nih lak...argh damm blue...


blue rose...ni lah aku dapat masa grad dlu...em..sweettttt...




so pas nih en. hubby leh bagi blue diamond lak lah...


ni color yg plg aku ske...



tak ke mendamai kan nih...em...aku ske sangat pantai nih..nak mandi skang leh? 


wah best klu dapat umah camnih...sejuk je mata memandang...


walaupun aku ske biru...tapi aku sangat geli dengan katak biru ini...euwwww...


2 comments:

Nisa' Azman said...

thnx a bunch putri for joining my contest!! ^_^

Nisa' Azman said...

plz check my blog for the results!! ^_^