Saturday, February 26, 2011

"Special Giveaway from Moscow"

salam...

jom ramai2 join GA nih...


click pic to join...

terms GA nih..


  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011
ok sume dah wat...silah korang pun meng'join'kan diri korang ye...mana tau rezeki...adiah dia best woo...



2 comments:

~~@lyci@~~ said...

ohh, alycia di tag.. tq.. insya allah join..

Ticer Syah said...

aloalo.
meh la bg alamat kat emel sy..nk pos hadiah nih..kehkehkhe