Friday, February 25, 2011

Awesome Birthday - Sweet Moment Contest..!!


salam...

nak join contest nih...


click pic to join...

citer bermula pada malam birthday hubby 26.06.2007...so masa tu kami masih bercouple2 lagi lah...hehe...belum pun setahun kami couple masa tuh....so birthday hubby jatuh pada 27.06.2007 so malam tu dah siap2 hadiah sume dalam kotak.. exited lah konon nak menyambut birthday pakwe nih...

then jam 11.00 mlm dia pun naik moto ambik aku kat umah...kotak adiah tu siap letak kat bakul moto lagi...hehe...so aku pun tanya nak makan kat ner ni? dia jawab makan kat tempat romantik skit ar malam nih...aku pun ikut je ar...

dia menuju area umah mak mertua aku...aka mak dia lah...then tengok tempat makan tu mmg agak best gak lah...tempat makan mengadap ke danga bay...then tempat makan tu atas air then sume diperbuat dari kayu jek...cantik tak de lah cantik sangat...tapi romantik lah...pas siap2 makan tuh...nyanyi lagu birthday utk dia...then aku bagi adiah...sweater je pun...then around kul 2.00 pagi kitaorg pun gerak lek..

tetiba...dia start moto kejap idup...kejap mati...jalan skit mati enjin moto dia...argh sudah...dah malam2 buta nih buat hal lak moto dia...dia cakap maybe ada air masuk kat tempat minyak tu yang terberenti2...aku pun em ye lah...sib baik umah dia tak berapa jauh dari tempat makan tu...so we decide nak tolak moto...masa bercinta kan...tolak moto pun rasa romantik yang amat....haha...then sampai berpeluh2 gak lah dia...aku jalan je lah...dia yg tolak moto...hehe...

jalan punya jalan...sambil tengok bintang2 kat langit...tetiba bunyi anjing sahut bersahut...cam banyak lak anjing dia kan...adoai...hubby pun kata camne nih...tempat jalan kat depan tu mmg gelap abis...bunyi anjing pun makin dekat...pergh masa tu aku mmg takut abis...seremmmm....dia pun kata tawakal je lah...start enjin...terus bwk laju...mmg de anjing yang kejar...aku tutup mata jek masa tu...betul2 sampai kat tempat terang skit enjin dia mati balik...pergh nasib baik lepas tempat anjing2 menyalak tu...

jalan lagi then sampai je umah dia....dia terus masuk dlm ambik kunci kete..terus anta aku balik...sampai umah...hambik ko kul 4 pagi...adoai...macam2 betul terjadi malam birthday hubby aku nih...hehe...sampai sekarang tak leh lupa...


so nak mengetag...em...mama adam @ Alicia...


3 comments:

nanakimie said...

gudluck!jom join GA ni:)

http://jemariasmara.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

jgn lupa letak nanakimie sbg referal k:)

nurul_anwar said...

dh lulus..tp try komen smule ye..klu x leh gak kte ttp trime ..thanx sbb sudi join..

nurul_anwar said...

tahniah..!! mng utk lucky draw..cek cni

http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/04/awesome-birthday-sweet-moment-contest.html